sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Energia elämässämme



"Jumala ei heitä noppaa"
– Albert Einstein –

Maailmankaikkeus on energiaa ja me olemme osa maailmankaikkeutta. Olemmeko me siis myös vain energiaa? Energian määrähän on vakio, eikä sitä ei voi syntyä eikä kadota.

Aika vaikea on hahmottaa omaa energiaa. Monethan näkevät ihmisten ympärillä erivärisiä auroja, joka on meistä säteilevää energiaa. Ystäväni näkee myös luontoa ympäröivän auran kauniin värisenä säteilynä. Tunnetko miten riidan aikana energiaa purkautuu voimakkaasti? Entä sitten itkeminen? Muistan pienenä, miten kovan itkun loputtua, olo tuntui ihmeellisen rauhalliselta ja onnelliseltakin. Sainko pahan energian purkautuessa hyvää värähtelyä tilalle?

Voimme vaikuttaa varmaankin värähtelytasoomme paljonkin halutessamme. Voimme valita tietoisesti positiivisen tai negatiivisen välillä. Ja miten värähtelemme, sitä tilaamme elämäämme. Asiakaspalvelussa huomaa niin selvästi ihmisten tiedostamattomia valintoja. Miten mielellään antaa hyvää palvelua asiakkaalle, joka arvostaa muita ihmisiä ja suhtautuu elämäänsä myönteisesti. Tyytyväinen asiakas saa aikaan työn onnistumisen ilon, saatu kiitos nostaa hymyn huulille ja työtään jatkaa hyvällä tuulella. Nyrpeää asiakasta palvelee mahdollisimman nopeasti. En halua olla negatiivisen värehtelyn piirissä kovin kauan.

Parasta mitä voimme tehdä omaksi hyväksi on lähettää ympärilleen positiivista hyvää energiaa. Silloin saan myös itse enemmän energiaa ja vedän puoleeni samanhenkisiä persoonia. Tahdon antaa, silloin saan sen moninkertaisena takaisin.








2 kommenttia:

  1. Vähän sotii mun kirjoitusta vastaan, mutta on vaan niin hieno kuvaus aikuisesta naisesta :)

    VastaaPoista
  2. Pakko oli vaihtaa musa paremmaksi.

    VastaaPoista